- پیاز را خورد می کنی ، ریز تف می دی یه کم که طلایی شد .
- گوشت چرخ کرده را می ریزی . بلدی گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه خورد کنی؟
- قارچ را که قبلن ریز کردی می ریزی روی گوشت و پیاز هم میزنی.
- 3 تا قاشق رب می ریزی یا دو تا قاشق پر.
- هم می زنی طوری که رنگ قرمز پرسپولیسی یه کم شارپ تر بشه.
- بعد توش آب می ریزی هم می زنی نمک می زنی.
اصل ماجرا :
- قابلمه آب می کنی - نمک می ریزی دو قاشق تا بجوشه 10 دقیقه یک ربع.
- سیب زمینی می شوری گرد خورد می کنی.
- ماکارونی می ریزی تو قابلمه یه جوش که خورد نرم شد چلو کش می کنی.
- البته قبل از این که ماکارونی بریزی یه کم روغن بریز اگه گفتی چرا؟
- ته قابلمه یه کم آب می ریزی با روغن.
- سیب زمینی می ذاری کف قابلمه .
- ماکارونی می ریزی لایه اول.
- لایه دوم ملات می ریزی.
- لایه سوم دوباره ماکارونی و لایه چهارم ملات.
- در قابلمه می ذاری با دم کنی شعله گاز رو زیاد می کنی.
- بخارش که در اومد کمش می کنی میری پی کارت 20 دقیقه دیگه بیا بخور.
۵ نظر:
رو سفیدم کردی.کی من بیام دست پختتو بچشم.اصلن معمار جماعت که آشپزی بلد نباشه باید بره پی کارش بابا
مگه متاهلیش جور دیگه ایه؟
(البته منم مجردم کلی پرسیدم)
بله متهالی ادویه هم داره . . . دقت بیشتری می خواد. اینقدر سریع نیست
عشق هم لازم داره
دو سال پیش بود که اس ام اسی دوست رو همراهی کردم تا یه ماکارونی برای خودش درست کنه و بخوره. با دستوری مشابه این دستور. :) برام تداعی شد
ارسال یک نظر